Da li renovirate ili gradite novo kupatilo?

Kupatilo je jedna od najprometnijih prostorija u kući, ali je takođe zanemarena u stilu i dizajnu. Mnogi se odlučuju za praktičan i funkcionalan raspored. Biraju jednostavne kade ili kabine za tuširanje, bele pločice i ormare sa prostorom za odlaganje. Uz nekoliko jednostavnih promena, svako kupatilo može postati sjajno i učiniti tih nekoliko dragocenih minuta mira ujutro malo luksuznijim.

Fantastične slavine i ručice, boje

Restauracija slavina i ručica jeftin je način renoviranja kupatila bez promene strukturalnih aspekata sobe. Potražite slavine, ručke, glave za tuširanje i kukice u bojama kao što su zlatna i bakarna ili mat crna. Odmaknite se od prizemnih belih, sivih i bež šema za kupatila i razmislite o korišćenju boja poput ružičaste, zelene, plave i crne da biste zaista dali zanimljvi izgled kupatilu.

Zanimljive pločice i ormarići

Da li renovirate ili gradite novo kupatilo? Razmislite van okvira kada je su u pitanju pločice i pokušajte da pločice međusobno složite u različite veličine i obrasce. Kako biste postigli jedinstveni izgled koji neće nikada izaći iz mode. Potražite ormariće koji ne samo da izgledaju neverovatno i imaju karakter, već su i dovoljno praktični da obezbedi dovoljno prostora za klupe i skladište.

Osvetljenje

Prelepo osvetljenje nije namenjeno samo dnevnim boravcima i spavaćim sobama. Izaberite prekrasne lampe ili zidne svetiljke kao i led trake. Pojačaćete stil čitave prostorije i dajte sebi oduška u istraživanju. Elegantno kupatilo u svetlim tonovima služi i kao luksuzna svlačionica sa prilagođenim, ugrađenim odeljenjem za odeću.

Mermerne pločice

Ako niste spremni da se bacite na pravi mermer, razmislite o mermernim pločicama. One nikada ne izlaze iz mode baš kao i mermer. Možete izabrati različite nijanse i dezene. Od prirodnijih do unikatnih, raznih šablona, različitih skala kako biste kreirali svoj lični stil.

Manje pločice mogu biti obložene uzorcima, na primer, u uzorku riblje kosti, dok geometrijske pločice heksagonalnog oblika daju svež izgled prostoru za kupanje. Preferirajte neutralnu nijansu kako biste stvorili kohezivan izgled, igrajte se sa različitim skalama i oblicima u jednom prostoru. Postoji mnogo nijansi i uzoraka koje možete izabrati, a mermer možete uvek dobro povezati sa obojenim drvetom, kamenom, raznim metalima i drugim hladnim materijalima kao što su mesing ili bakar.

Da li renovirate ili gradite novo kupatilo? Sa nama je sve lakše