LVT_Pod

LVT Pod Novo, inovativno podno rešenje samo za Vas!

LVT Pod Novo, inovativno podno rešenje samo za Vas!

Hajde da se upoznamo sa LVT podom

LVT podovi su danas najbrže rastući segment tržišta podova sa dvocifrenim rastom od prošle godine. U pitanju je inovativni pod koji pruža traženi prirodni izgled, sa svim praktičnostima i prednostima modernog poda.

LVT (Luxury Vinyl Tiles) je novo, inovativno podno rešenje. LVT podovi su podne obloge koje su idealne za primenu u komercijalnim prostorima. Kao što su hoteli, kafići, restorani, butici, kancelarije, ali i u kući. Pored izuzetnih performansi, LVT podovi imaju vrhunski dizajn i velik broj dezena, po uzoru na prirodu i najnovije dizajnerske trendove u svetskoj industriji podova.

LVT je kategorija podova sa najbržim trendom rasta u svetu, iz razloga što LVT podovi svojom inovativnošću mogu da odgovore na sve zahteve tržišta podova.

Pod je novo igralište uz LVT. Na raspolaganju je širok varijetet dezena (kamen, drvo, tekstil, metal…), boja i stilova, a modularnost nudi mogućnost različitog kombinovanja. Dostupan u različitim formatima, LVT nudi potpunu slobodu dizajna sa beskrajnim mogućnostima kombinovanja različitih oblika i dimenzija u jedinstvenu celinu.

LVT pod

LVT nudi najbolji akustični komfor od svih vrsta tvrdih podova

LVT pod koji je posebno važan za kancelarije i restorane. Takođe, bilo bi korisno razmisliti i o kombinovanju LVT-ja sa tekstilnim pločama – ovo će pružiti dodatnu udobnost i akustiku.

Osim što je veoma tih pod, LVT je udoban i za duga stajanja. Ova karakteristika je posebno bitna za one koji provode mnogo vremena stojeći ičesto imaju problema sa leđima.

Ono što je posebno važno kod LVT podova je činjenica da je ugradnja brza i jednostavna, što je voma značajno kod renoviranja prostora. LVT se ugrađuje za samo nekoliko sati, što omogućava renoviranje preko noći. LVT podovi su izuzetno zahvalni za ugradnju, bez prašine i pravljenja velikog nereda.

U pitanju je topao i udoban pod, ali ako tražite dodatnu toplinu, LVT je pogodan i za ugradnju preko sistema za podno grejanje.
Lako se čisti i održava, dodatno je otporan na ogrebotine i mrlje. Takođe je pogodan i za kućne ljubimce, pa je odličan za pet friendly prostore.

Životni i radni prostor čini lepšim i boljim za život. LVT pod dizajniran je prema glavnim trendovima u opremanju enterijera i u skladu sa strogim ekološkim standardima.